free amp templates

Digitalprint

Med våra Printrar och ett stort urval av material kan vi tillverka dekor som går att få monterad på nästan allt.

Profilkläder

Med noga utvalda leverantörer kan vi erbjuda kvalitetskläder anpassade för alla ändamål 

Skyltar

Inga skyltar är för stora eller för små. 
med egen plåtverkstad och CNC-fräs löser vi det flesta skyltar.

Wraping

Med Avery som leverantör kan vi erbjuda inklädning med både gjutna folier och printade budskap.

Digitalprint

Tack vare CMYK-färgsättning kan man printa precis vad som helst med väldigt bra kvalité men kom ihåg att det är upplösningen och storleken på orginalet som spelar roll.
Hittar du en bild på webben som har upplösningen 150x75 med 75dpi så blir det inte större än än cirka ett frimärke, i god kvalitet. så för att få fram ett bra orginal behöver vi veta storlek och förutsättning. 

kolla in här för att förstå bättre.

i printrarna kan vi tillverka Flaggor, banderoller, rollupper, fordonsdekorer, tapeter ja nästan vad som helst.

Våra egna printrar gör att vi kan printa som max 1470mm brett, 
längden beror på rullen vi matar i och ligger i regel på 25 respektive 50 M. 
Om man vill ha något som är konturskuret så löser printrarna det med, men för att hålla passet när man skär efter printningen bör man hålla sig under 2M i längd. 

är ni ute efter större format än detta har vi givet vis leverantörer som löser så stort som 5M brett och sedan löpmeret. 

Priset för printat material varierar avsevärt beroende på storlek antal och användning. man brukar räkna pris efter hur mycket material och färg som går åt, om det ska vara laminerat eller inte och om det ska konturskäras eller inte. så för rättare priser kontakta oss så berättar vi mer. 

Mobirise

Profilkläder

Vi har ett stort urval av kläder från både sport, arbete och kostymer, Med huvudsakliga leverantörer som Helly Hansen Craft, ID-identity och Oscar Jacobson så täcker vi de allra flesta behoven på både kläder, skor och accessoarer.

 

Med våra maskiner kan vi tillverka både flerfärgstryck och enkla enfärgstryck i varierande storlekar för mindre upplagor. beställer ni större mängder så beställer vi färdiga transfer från våran leverantör för att kunna hålla nere kostnaderna samt högre produktivitet. detta gör också att vi har möjlighet att trycka "Flex-transfer" vilket innebär bättre hållbarhet på flexmaterial så som tights eller stretch. 

men tänk på att alla material inte lämpar sig för tryck och inga plagg lämpar sig att trycka över söm. Efter som transfern smälts fast ityget vid 165 C kan vissa material smälta, och vissa material är för täta för att limet ska fastna. då kan vi även erbjuda brodyr. men kom in och prata med oss så berättar vi mer. 

Transfer är ett förhållandevis billigt sätt att profilera sig. kommer du in med kläder köta någon annan stans så tar vi en startavgift om 250:- men köper du kläderna och transferna hos oss så debiteras inget extra. transferna kan kosta allt mellan 15:- och 50:- st beroende på storlek och antal. 

Vi har även stort utbut av olika give awayas och presenter för tillfällen som jul, sommar och födelsedagar. kom in och kika så tar vi fram det som passar er.

Mobirise

Skyltar

Vi tillverkar skyltar i olika material efter förutsättning och önskemål. vi har i regel alltid 1,5mm vitlackad aluminium hemma i storleken 2X1M, samt Forex som är en skummad PVC på olika tjocklekar men oftast 3mm och finns i storleken 1220x2440

men oavsett vad du vill ha för meterial eller storlek så löser vi det till rätt pris. enda begränsingen som finns är vissa feta plaster som kan vara svåra att montera folie på. 

oavsett om du vill ha en liten namnskylt eller en stor polym på 10 meter hög så fixar vi det. vi har god kontakt med hantverkare inom alla katergorier som hjälper oss med tillverknning av fäst och form för våra skyltar

som ni säkert har förstått vid det här laget så kan vi sällan ge fasta priser på något för varje skylt är unik. storlek, material, form och antal är alltid en avgörande faktor för oss. 

Mobirise

Wrapping

Vi jobbar i huvudsak med Avery Denison både vad gäller utskuren dekor och Wrappingfolie.
Avery har bra egenskaper när vi jobbar med det och vi känner att det är det materialet vi kan lita mes på vad gäller hållbarhet och garantiåtgärder..

Avery har en bred kloss vad gäller färdiga folier i olika färger och utförande men även digitala printmaterial. så har du engen idé på vad du vill ha så kan vi hjälpa dig att löse det. 

alla bilar är olika stora och olika svåra. materialen är olika dyra men fiaten på bilden här kostade runt 15 000:- monterat och klart. det som kostar är tiden och ju snyggare resultat du vill ha desto mer tid behöver vi lägga på varje del.

räkna med att vara av med fordonet i minst 4 Dagar för att vi ska kunna garantera ett bra resultat. 

Mobirise
Address

Gruvgatan 4B,
541 31, Skövde

Contacts

Email: conteco@conteco.se           Phone: +46 (0)500 45 99 00

Personlig kontakt